Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.26. 11:10

Lakossági fórum a szikszói anyaklub programjairól

Szikszó - A Szikszói Roma Nők Egyesülete (SZIROM) októberben nyitja meg anyaklubját, mely hátrányos helyzetű, illetve roma kisgyermekes anyukáknak szolgál információs, és közösségi pontként.

Szikszó - A Szikszói Roma Nők Egyesülete (SZIROM) októberben nyitja meg anyaklubját, mely hátrányos helyzetű, illetve roma kisgyermekes anyukáknak szolgál információs, és közösségi pontként. Az anyaklub olyan önsegítő klubként működik majd, ahol az anyukák választ kaphatnak gondjaikra, problémáikra, szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A közös beszélgetések mellett programjaink között található a közös főzés, egészségügyi-, életmód-, álláskeresési-, és továbbtanulási tanácsadás.

A gyermekek részére egy külön szobában gyermekfelügyeletet biztosítunk, ahol játszóházat és baba-mama programokat szervezünk. Az anyukák és gyermekeik továbbá olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a számítógép/internet hozzáférés, mosási lehetőség, számítástechnikai segítségnyújtás és angol tanítás.

Szeptember 28-án 15 órától a Borok Házában tartanak lakossági fórumot a klub programjáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!