Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.23. 09:27

Rendőr és erdész találkozó

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság épületében került sor a Rendőrkapitányság vezetése és az illetékességi területen működő Kelet-Bükki Erdészeti Igazgatóság, a Bánhorváti Erdészeti Igazgatóság, a Bódvavölgyi Erdészeti Igazgatóság, valamint a Putnoki Erdészeti Igazgatóság igazgatói közötti megbeszélésre.

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság épületében került sor a Rendőrkapitányság vezetése és az illetékességi területen működő Kelet-Bükki Erdészeti Igazgatóság, a Bánhorváti Erdészeti Igazgatóság, a Bódvavölgyi Erdészeti Igazgatóság, valamint a Putnoki Erdészeti Igazgatóság igazgatói közötti megbeszélésre. A találkozó célja a rendőrség és az erdészet közötti információcsere, közös feladatellátások összehangolása, egyeztetése, a falopások és orvvadászatok elleni hatékonyabb fellépés megszervezése. A megbeszélésen meghatározásra kerültek mindkét fél részére azok a feladatok, amelyek ezen célok eléréséhez szükségesek és mindkét fél munkáját hatékonyabbá teszi.

A konzultáción dr. Toldi-Tóth Gábor r. alezredes a kapitányság vezetője tájékoztatta a megjelenteket a lakosság szubjektív biztonságérzetét a települési, illetve kistérségi szinten mutatkozó igényekre figyelemmel leginkább javító, a prevenciót előtérbe helyező rendőri intézkedések megtételére kiadott intézkedési tervben foglaltakról.

Az egyeztető megbeszélést erdészeti igazgatóságok vezetői rendkívül kedvezően fogadták, mindkét fél részéről meg van az igény a jövőben is a hasonló találkozókra.

A Kazincbarcikai rendőrkapitányság tájékoztatása alapján B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!