Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.10.04. 14:20

Megússzák szárazon? Újabb Fátylat rá! epizód a VIASAT3-on

A Fátylat rá! vasárnapi adásában újabb két menyasszony és vőlegény csap össze és próbál megegyezni, hogy milyen legyen a közös esküvő. Megint két különböző pár, két teljesen eltérő elképzelés, de egy esküvő.

A Fátylat rá! vasárnapi adásában újabb két menyasszony és vőlegény csap össze és próbál megegyezni, hogy milyen legyen a közös esküvő. Megint két különböző pár, két teljesen eltérő elképzelés, de egy esküvő. Méghozzá nem is akármilyen, hiszen az egyik pár a szertartás után egy óriáscsúszdán lecsúszva szeretné tönkretenni saját és riválisai ruháját. Vajon sikerül rávenni erre az extrém mutatványra a hagyományos elképzeléseket képviselő és különleges megoldásokra kevésbé fogékony ellenfelet? Kiderül vasárnap este 19.00-kor a Fátylat rá! legújabb epizódjában.

ORSI ÉS TIBI

A fiatal pár hat évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, de a románc csak idén januárban kezdődött. Szerelmük gyümölcse azóta meg is fogant, mindketten nagyon várják a babát. Extrém párnak vallják magukat, nem szeretik a hétköznapi, hagyományos szokásokat, ezért nem mindennapi esküvőt terveznek. Elképzeléseik szerint a ceremónia után óriáscsúszdákon fognak ruhástul lecsúszni a tanúkkal együtt, ami a várandós Orsi számára egyáltalán nem veszélytelen mutatvány.

VIKI ÉS CSABI

A Csongrád megyei pár másfél éve jár jegyben, a lánykérésre egy görögországi nyaralás során került sor. Még az egyetemi tanulmányaik során, a vadgazda mérnöki szakon ismerkedtek meg egymással. Csabi szenvedélye a vadászat, a vadgazdálkodás, ezért az esküvővel is a vadászhagyományok előtt szeretnének tisztelegni. Vadételek, vadászkürtös felvezetés – számukra ezek lennének az elengedhetetlen mozzanatai az esküvőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!