Bulvár, celeb

2010.12.01. 09:57

Irány a legközelebbi mozi!

<p>Az <em>Aranyhaj és a nagy gubanc</em>, az <em>Ilyen az élet</em>, és a <em>Zimmer Feri 2.</em> várja a mozifanatikusokat.</p>

Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 2010.

rendező: Byron Howard, Nathan Greno
forgatókönyvíró: Dan Fogelman
zeneszerző: Alan Menken
producer: Roy Conli
vágó: Tim Mertens
szereplő(k): Mandy Moore (Aranyhaj eredeti hangja), Zachary Levi (Flynn Ryder eredeti hangja), Donna Murphy (Nyanyabanya eredeti hangja), Ron Perlman (Szurkapiszka fivérek eredeti hangja), Brad Garrett (Hookhand eredeti hangja), Jeffrey Tambor (Lord Jamie eredeti hangja), M.C. Gainey (kapitány eredeti hangja), Paul F. Tompkins (Short Thug eredeti hangja)
szinkronhang: Csifó Dorina (Aranyhaj magyar hangja), Tokaji Csaba (Flynn Ryder magyar hangja), Náray Erika (Nyanyabanya magyar hangja), Bolla Róbert (Szurkapiszka fivérek magyar hangja), Bognár Tamás (Szurkapiszka fivérek magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. december 2. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Ilyen az élet (Life as We Know It)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 115 perc, 2010.
Dolby Digital

rendező: Greg Berlanti
író: Ian Deitchman
zeneszerző: Blake Neely
operatőr: Andrew Dunn
producer: Paul Brooks
vágó: Jim Page
szereplő(k): Katherine Heigl (Holly Berenson), Josh Duhamel (Eric Messer), Josh Lucas (Sam), Alexis Clagett (Sophie), Brynn Clagett (Sophie), Brooke Clagett (Sophie), Christina Hendricks (Alison Novack), Majandra Delfino (Jenna), Jessica St. Clair (Beth), Jean Smart (Helen Berenson), Melissa McCarthy (DeeDee), Faizon Love (Walter), Reggie Lee (Alan Burke)
szinkronhang: Mezei Kitty (Holly Berenson magyar hangja), Zámbori Soma (Eric Messer magyar hangja), Dolmány Attila (Sam magyar hangja), Németh Borbála (Jenna magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. december 2. (Forgalmazó: Intercom)

Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy sikeres vállalkozást üzemeltet, és a karrierjére koncentrál, míg Eric (Josh Duhamel) egy sporthálózat ígéretes igazgatója, és emellett imádja a nőket és a motorját. Az első, katasztrofálisra sikeredett randijuk után viszont csak két közös pont van bennük: utálják egymást és imádják a keresztlányukat, Sophie-t.

De amikor a sors egy váratlan fordulattal úgy hozza, hogy csak ők maradnak Sophie-nak, a kislány érdekében félre kell tenniük mindenféle nézeteltérésüket és utálatukat egymás iránt. Kénytelenek összeköltözni, a karrierjüket, az eddig fontosnak vélt dolgokat háttérbe szorítani, és találni egy közös nevezőt, hogy az együttélés elviselhetőbbé váljon ami egy idő után már nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt elsőre gondolták.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Zimmer Feri 2.

 

Színes, magyar vígjáték, 100 perc, 2010

rendező: Tímár Péter
forgatókönyvíró: Tímár Péter
operatőr: Csukás Sándor
producer: Kálomista Gábor
gyártásvezető: Zákonyi S. Tamás, Valkony Zsolt
szereplő(k): Reviczky Gábor (Feri), Pogány Judit (Vilma), Szarvas József (Pista), Kovács Vanda (Rózsi), Növényi Norbert (Csárli), Csukas Márton (Tibi), Kálomista Anna (Sári), Molnár Piroska (Olympe szelleme), Kálloy Molnár Péter (Béla őr), Schell Judit

Bemutató dátuma: 2010. december 2. (Forgalmazó: Hungaricom)

A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák.

Charlie és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kisfaluban, amit pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, ahol egy öregembertől megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tőle megszabadulni a polgármester, de Charlie és Pista csak nevetnek az öregen. Kölcsönökből finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik a kezdetben nem igazán tolonganak. A család eszének Ferinek ekkor - ezúttal is - zseniális ötlete támad. El kell terjeszteni, hogy a Savolyai-kastélyszállóban szellem kísért, amely hírre majd csak úgy özönlenek a kíváncsi vendégek. Éjszakánként lepedőt húz a fejére és elkezdi riogatni a vendégeket. A trükk sikeresnek bizonyul, híre megy a kísértetnek és megindul a vendégek hada. Minden a legnagyobb rendben megy addig, amíg egy éjjel Feri meg nem pillant egy másik szellemet! Egy igazit!

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!