Bulvár, celeb

2017.03.06. 12:08

Döbbenetes fotó készült a repülőgépen - Kik sétálgatnak a felhő tetején?

Talán emlékszünk még rá, <a href="/egy-repulorol-keszitett-foto-szerint-valaki-setalgat-a-felhok-tetejen/2991650" target="_blank">korábban már nagy port kavart egy repülőn készült fénykép</a>, amin az volt látható, hogy egy emberi alak a felhők tetején sétál. A különös felhőlényeket ismét lefotózták.

Talán emlékszünk még rá, korábban már nagy port kavart egy repülőn készült fénykép, amin az volt látható, hogy egy emberi alak a felhők tetején sétál. A különös felhőlényeket ismét lefotózták.

Ezúttal ránézésre olyan, mintha egy egész család piknikezne a felhők tetején. De mit is látunk tulajdonképpen? Nincs még rá magyarázat: a net népe az angyaloktól kezdve az UFO-kon át mindent emleget. Annyi biztos, hogy a világ legrégebben működő UFO észleléseket rögzítő civil szervezet, a MUFON is rögzítette 82 114-es aktaként.

Forrás: paranormal.hu


Az Ausztriából a London-Gatwick repülőtérre tartó utas bizarr fotót készített. A fényképen egy ember látható, amint 30 ezer láb magasan egy felhő tetején sétál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!