Debrecen hírei

2013.02.20. 13:12

WSB: kemény bunyó vár Bernáthra

A DVSC Európa-bajnoki ötödik helyezett szupernehézsúlyú ökölvívója, Bernáth István a WSB-ben szereplő USA Knockouts csapatával készül a Santa Anában, február 21-én megrendezésre kerülő Ukrajna elleni mérkőzésre.

A DVSC Európa-bajnoki ötödik helyezett szupernehézsúlyú ökölvívója, Bernáth István a WSB-ben szereplő USA Knockouts csapatával készül a Santa Anában, február 21-én megrendezésre kerülő Ukrajna elleni mérkőzésre.Remek győzelmet aratott a sportoló az USA Knockouts színeiben vívott első amerikai mérkőzésén, a kazahok Eb-, vb-érmes ukrán légiósát, Kapitonyenkót verte nagy csatában. Csütörtökön sem vár könnyebb bunyó rá, az ukránok nehézsúlyú nemzeti bajnokukat, Viktor Vikhristet küldik ringbe ellene.

Bernáth edzőtáborban készült az USA-Ukrajna WSB-csatára, csapata San Diegóban napi két-három edzésen nyomta a melót. Reggel futottak az óceán parton, délután erősítő és technikai edzésen vettek részt az öklözők. A versenyzőtől kapott információk alapján a szállásra sem lehetett panaszuk, mindenki önálló apartmanban került elhelyezésre. Az amcsik adtak a komfortra is, jakuzzi, szauna, uszoda állt az öklözők rendelkezésére. István angol tudásának köszönhetően kiválóan beilleszkedett az USA Knockouts gárdájába, győztes WSB-mérkőzése után még az utcán is felismerték, gratuláltak neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!