Debrecen hírei

2014.03.12. 16:48

SZON-ÉLŐ - Magyar Kupa: Nyíregyháza Spartacus vs. DVSC-TEVA 1-3 (0-0)

Nyíregyháza - A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Nyíregyháza Spartacus gárdája a Debreceni VSC-TEVA csapatát fogadta szerdán 17:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.

Nyíregyháza - A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Nyíregyháza Spartacus gárdája a Debreceni VSC-TEVA csapatát fogadta szerdán 17:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.

Nyíregyháza

1 - 3

DVSC-TEVA

Nyíregyháza, 2014.03.12. 17:30


[poll id="602"]


[liveticker name="szon-live-magyar-kupa-nyiregyhaza-spartacus-vs-dvsc-teva-2014-03-12-szerda-1730"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa 6. forduló

Nyíregyháza Spartacus vs. DVSC-TEVA

1 - 3   (0 - 0)

Nyíregyháza, 2.500 néző. V.: Farkas Á. (Buzás B., Varga G.).


Nyíregyháza Spartacus: Balogh János - Polényi Gábor, Rubus Tamás, Gengeliczki Gergő, Jánvári Gábor, Máté János, Sándor István, Ulvicki Mihály, Huszák Tamás, Pákolicz Dávid, Bajzát Péter. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Kispad - csere: Perger Géza Bence, Kis Róbert, Törtei Tamás, Reznek Donát, Molnár Marcell, Szilágyi Péter, Kákonyi Dániel

DVSC-TEVA: Verpecz István - Ferenczi János, Vadnai Dániel, Króner Martin, Ludánszki Bence, Brkovic Dusan, Bódi Ádám, Spitzmüller István, Tisza Tibor, Szatmári Csaba, Seydi L Imam. Vezetőedző: Kondás Elemér

Kispad - csere: Novakovic Nenad, Dombi Tibor, Mihelic René, Kovács Ádám, Morozov Igor, Sidibe Ibrahima, Szakály Péter


Gólszerző: Tisza az 50. (0-1), Bódi az 54. (0-2), Huszák a 63. (1-2), Tisza a 79. (1-3) percben.

Sárga lap: Bajzát a 17., Ulvicki az 55., Brkovic a 74. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Ludánszki helyett Szakály a 46., Polényi helyett Kákonyi a 49., Bajzát helyett Kis az 55., Seydi helyett Sidibe az 57., Bódi helyett Mihelic a 78., Máté helyett Molnár a 86. percben.


Szerda esti kupaderbi, a Szpariban és a Lokiban is vannak sérültek. tovább »

A Nyíregyházán közlekedőknek a város több pontján időszakos forgalomkorlátozásra, útlezárásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk - adta hírül a police.hu. tovább »

A DVSC-TEVA szerdai MK-riválisa, a Nyíregyháza Spartacus kimagaslik az NB II. mezőnyéből. tovább »

Keleti örökrangadót rendeznek a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, az élvonal listavezetője és az NB II első helyezettje méri össze erejét két mérkőzésen. tovább »

Folytatódnak a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmei, ahol a legjobb nyolc között a Nyíregyháza Spartacus a DVSC-TEVA csapatát fogadja. A negyeddöntő első felvonására szerdán kerül sor 17.30-tól a nyíregyházi Városi Stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítunk. Ön mit tippel a meccsre? tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!