megyék csatája

2020.10.19. 07:54

Ma este rendezik a Lol megyei döntőjét

Élő, magyar nyelvű közvetítésen lehet szurkolni.

Már javában tart a Megyék Csatája országos e-sport-verseny. Az online küzdelmek végén a legjobbak között egymillió forintot osztanak szét. League of Legendsben és FIFA 21-ben mérhetitek össze tudásotokat Magyarország eddigi legnagyobb e-sport-tornáján. Előbbi játékban nem egyénileg, hanem csapatszinten kell jól teljesítenetek, ami plusz­kihívásokat jelenthet számotokra.

Órák vannak csak hátra az első Megyék Csatája megyei League of Legends-döntőjéig, ahol megküzdenek egymással a budapesti selejtezők győztesei. Negyven csapat, kétszáz játékos küzd meg a csoportkörökbe jutásért, több név ismerős lehet azoknak, akik már korábban is érdeklődtek a magyar LoL e-sport iránt.

Köztük a megyénkben élő Sipos „Geller” Gábor (Unluko). A magyar válogatott csapatkapitányának még nem jött ki a lépés a magyar elitbajnokság második szezonjában, de az MNEB S1 és S2-ben megállíthatatlan volt. Zsinórban két bajnoki címet nyert, miközben folyamatosan harcolt a nemzetközi porondon.

Az élő, magyar nyelvű közvetítésekért a Megyék Csatája hivatalos Twitch csatornájára látogassatok el.

MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!