szon-sportoldal

2012.08.10. 11:23

Nagy a mezőny a kispályás fociban

Több mint száz csapat rógja majd a labdát a Szi-Zo Sportbolt bajnoki sorozatán.

Több mint száz csapat rógja majd a labdát a Szi-Zo Sportbolt bajnoki sorozatán.Hétfőn beindul a kispályás nagyüzem, kezdetét veszi a nyíregyházi városi kispályás labdarúgó bajnokság. A Nyírsuli által szervezett és kategóriájában országos harmadik sorozta idén Szi-Zo Sport néven fog futni. Erről adtak tájékoztatás pénteken a névadó nyíregyházi üzletében. Papik Zoltán üzletvezető elmondta, hogy rendszeresen támogatják a sportot, és reméli hogy a mostani együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző lesz. Kósa Árpád, a Nyírsuli ügyvezetője hasonlóan vélekedett, majd elmondta, hogy az idei pontvadászatra 102 csapat nevezett.

A kilenc új nevező miatt indul egy G-csoport is. Megszűnt viszont a Brasil SC, a bajnokság egyik sikercsapat, valamint a Monoton, a Fekete Traktor és a Pi-Pa. A Mester Festék pedig az öregfiúk csoportjában folytatja. A bajnokságban 1226 meccset játszanak majd a csapatok, az idén nem csak nyíregyháziak, hiszen Nagykálló, Nyírtelek, Újfehértó és Gávavencsellő színeit is képviselik majd indulók. A nagy létszám, a sok mérkőzés miatt nem lesz kupa, a téli terembajnokság viszont idén sem marad el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!