Életstílus

2015.01.19. 16:33

Feláldozta saját életét a gyermekéért

Miután csontrákot diagnosztizáltak egy anya bal lábában, hatalmas döntést kellett meghoznia: a saját élete vagy a még meg nem született gyermeke a fontosabb? Utóbbit választotta.

Miután csontrákot diagnosztizáltak egy anya bal lábában, hatalmas döntést kellett meghoznia: a saját élete vagy a még meg nem született gyermeke a fontosabb? Utóbbit választotta. 10 hete volt terhes Ashley Caughey, amikor csontrákot diagnosztizáltak nála. Választhatott az abortusz és kezelés vagy a gyermek élete között. Ő azt választotta, hogy inkább a gyermeke maradjon életben. A kis Paisley  2014 júniusában született meg. Utána az orvosok azonnal megkezdték a kemoterápiát, de ekkor már túl késő volt. A rák szétterjedt a szervezetébe,  és elérte az agyát is, az orvosok szerint hónapjai vannak hátra. Ashley és a párja előrehozták novemberre az esküvőjüket, hogy a 6 éves fiúk és a kislányuk is ott tudjon lenni. Most attól félnek, hogy Ashley nem fogja megélni a lánya első születésnapját.

A CNN-nek azt nyilatkozta, hogy számára nem is volt kérdés, hogy melyik opciót választja, tudta, hogy a lányának életben kell maradnia. Ő az első, és úgy döntött, nem öl meg valakit csak azért, mert ő beteg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!