Életstílus

2015.05.10. 14:01

Egy kínai milliárdos minden alkalmazottját magával vitte a nyaralásra

És most ne egy 10 fős startup céget tessék elképzelni, hanem egy 6400 alkalmazottból álló gigavállalatot. Az Ön főnöke mikor vitte el utoljára a Balatonra?

És most ne egy 10 fős startup céget tessék elképzelni, hanem egy 6400 alkalmazottból álló gigavállalatot. Az Ön főnöke mikor vitte el utoljára a Balatonra? Li Jinyuan úgy ünnepelte meg a cége 20. születésnapját, hogy mind a 6400 munkását elvitte magával egy luxusnyaralásra Franciaországba. Ennyi emberhez 84 repülőre, 140 szállodára, 4760 szobára és 147 buszra volt szükség. A Galeries Lafayette nevű luxusboltot egy napra bezáratta, hogy a szorgos munkások kedvükre shoppingolhassanak. A kiruccanás része volt egy Moulin Rouge show és a Louvre megtekintése is.

Mindnyájan a Tiens cég alkalmazottai, ami elég szoros kapcsolatokat ápol Franciaországgal. A vezetőket 5 csillagos, míg az átlagos dolgozókat 3-4 csillagos szállodákban szállásolták el. A hatalmas turistacsoport szeretett volna még Londonba és Romába is eljutni, de ezt a francia hatóságok nem tudták biztosítani. Ezt leszámítva minden rendben volt az út során. Nizzában a csoport megdöntötte a legnagyobb emberi felirat Guinness rekordját is, a cég nevét írták ki. Egy valami nem szerepel sehol, hogy mennyibe került ez a kis kiruccanás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!