VB

2022.12.08. 10:24

Visszatérhet Katarba a családját féltő angol focisztár

A napokban hazautazott a katari labdarúgó-világbajnokságról Raheem Sterling, a negyeddöntőbe jutott angol válogatott szélsője, mert betörtek a családjához. Szerdán a surreyi rendőrség bejelentette, hogy betörési kísérlet gyanújával őrizetbe vettek két férfit a játékos lakóhelyének közelében. A legújabb hírek szerint pénteken vissza is térhet a Katarba a családját féltő focista.

Raheem Sterling visszatérhet a válogatotthoz

Forrás: AFP/ODD ANDERSEN

Mint ismert, az angol válogatott támadója hazautazott Katarból, mert szombaton betörtek az otthonába. A Chelsea játékosának otthonába az első hírek szerint fegyveres rablók hatoltak be, amikor a hozzátartozói a házban tartózkodtak, azóta pedig a hírek szerint el is kapták a fegyveres rablókat.

Azóta kiderült, hogy nem igazak a fegyveres behatolókról szóló hírek. Az ékszer- és óralopást akkor fedezték fel, amikor a család visszatért Katarból.

Korábban kérdéses volt az is, hogy az esetet követően Sterling mikor csatlakozik újra Gareth Southgate csapatához, ám a Daily Mail információja szerint a Chelsea szélsője akár már pénteken a világbajnokság helyszínén lehet ismét. Ennek ellenére a kihagyás, illetve a sokk miatt kevés az esély arra, hogy pályára is lép a szombati, Franciaország elleni negyeddöntőben, így továbbjutás esetén az elődöntőben lehet majd segítségére az angol válogatottnak.

Az FA egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan, hogy Sterling valóban visszatér-e.

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!