Hajdú-Bihar

2012.06.17. 15:05

Loki: vége a vakációnak

Labdarúgás. Az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal hétfőn elkezdődik a DVSC-Teva futballistái számára a felkészülés az előttünk álló szezonra - írja a klub hivatalos honlapja.

Labdarúgás. Az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal hétfőn elkezdődik a DVSC-Teva futballistái számára a felkészülés az előttünk álló szezonra - írja a klub hivatalos honlapja. A csapat reggel fél kilenckor találkozik az Oláh Gábor utcai rendelőben, majd a tüzetes vizsgálatok után - vélhetően a várható nagy hőség miatt - csak este hatkor gyűlnek össze újra, ekkor az idény első edzését vezényli le a társaságnak a szakmai stáb.

Korhut Mihályék a héten két alkalommal edzenek napi kétszer, majd a hétvégén a kettéosztott keret edzőmeccset játszik egymás közt.

A dvsc.hu tájékoztatása szerint körvonalazódik a debreceniek felkészülési mérkőzéseinek programja is. Az első két edzőmeccsre június 30-án szombaton kerül sor, akkor a román Gaz Metannal csapnak össze a piros-fehérek, mindjárt két kilencven percet is rendeznek azon a napon az Oláh Gábor utcában.

Nem kell sokat várni arra sem, hogy megtudjuk, ki lesz a Debrecen BL-selejtezőbeli ellenfele, az elitliga sorsolását június 25-én tartják. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!