Hajdú-Bihar

2014.12.15. 13:10

Rising Star: Heiser Ádám csillaga már biztosan nem emelkedik tovább

Szén Alexandrával kellett párbajoznia, de még egy Rolling Stones-szám is kevés volt ahhoz, hogy legyőzze. Megvan a legjobb 12 első kiesője.

Szén Alexandrával kellett párbajoznia, de még egy Rolling Stones-szám is kevés volt ahhoz, hogy legyőzze. Megvan a legjobb 12 első kiesője. Elsőként Szén Alexandra lépett színpadra, A legnagyobb hős című dallal, amivel 69%-ot tudott összegyűjteni. Második volt a meztelenül zuhanyzó Fehérvári Gábor, aki simán továbbjutott (bár nem biztos, hogy az énektudása miatt, a szerkesztők tudatosan építik a macsó karakterét). Az nem is kérdés, hogy a Jimmy-dallal berobbanó Peter Srámek simán továbbment. Rá így fognak emlékezni a műsor végéig, akármit csinál. Most amúgy Lady Carneval-t énekelt. Kovács Gyopár egy nagyon szép fiatal lány, de a szépségverseny egy másik csatornán ment, énekkel is most csak 62%-ot produkált. Singh Viki  hengerelt, mint mindig, Heiser Ádám viszont nem, csak 35%-ot kapott, ami brutálisan kevés. Udvarias Anna választása a Magányos csónak-ra esett, de nem maradt magányos, mert ment is a veszélyzónába a többi gyenge produkcióhoz. Ádám Krisztián megugrotta a lécet, ment tovább. Czibi Norbert és Palmer Izsák esetében nem is volt kérdés a továbbjutás, lazán vették az akadályt. Sárközi Lili és Józsi cukisága lassan kezd véget érni, ők sem érték el a 70%-ot. Gondi Helén erőből próbált érvényesülni, szinte szétrobbantotta a színpadot hangjával.

Ahogy arra számítani lehetett, Heiser Ádámnak kellett ellenfelet választania. Úgy gondolta, Szén Alexandrát simán veri egy Rolling Stones "Satisfaction"-nel, de nem így lett. Nem kell pánikolni, nem lettek kevesebben a versenyzők, ugyanis a top 24-ből jövő héten valaki vigaszágon ismét 12-re bővíti a pacsirták számát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!