Hajdúszovát hírei

2013.03.26. 19:45

A civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának fejlesztése - civil szakmai fórumsorozat 4. helyszín: Hajdúszovát

A  Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület „A civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának fejlesztése - civil szakmai fórumsorozat” című projektjének negyedik rendezvénye zajlott településünkön, Hajdúszováton 2013. Március 09-én.

A  Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület „A civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának fejlesztése - civil szakmai fórumsorozat” című projektjének negyedik rendezvénye zajlott településünkön, Hajdúszováton 2013. Március 09-én. A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődött, ahol civil szervezetek képviselői, intézmények vezetői és egyéni érdeklők vettek részt.

Az első előadás a Nemzeti Együttműködési Alap 2013-as pályázati lehetőségeiről szólt Őry László tolmácsolásában. Sok új lehetőséget ismertek meg az érdeklődők. A tájékoztató után a civil szervezetek alapszabály módosításáról volt szó Czeglédiné Dr. Szilágyi Irén előadásában. Ezután ebéd következett. Délután 14 órakor folytatódott a program a „Nyiss ki”- Teret a kultúrának kezdeményezés ismertetése következett. Végezetül a műhelymunka volt soron, aminek a témája az előzetes tervek szerint a gyermek és ifjúsági programok voltak, azonban ez módosult. A résztvevők egy közös projektet terveztek, egy szakmai tapasztalatcsere programot, melynek az együttműködések további fejlesztése a célja. A Záró rendezvényre 2013. Március 23-án kerül sor Hajdúszováton a Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Szeretnénk megköszönni a helyszín biztosítását és segítségét Nagy Gyulánénak a Hajdúszováti Gondozási Központ vezetőjének és egyesületünk minden tagjának.

Tóth Károly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!