haon-sportoldal

2011.07.12. 13:34

Szombaton tenisz döntőre kerül sor

Tenisz - A Top Sport Budapest múlt heti, fölényes legyőzését követően újabb két mérkőzésen diadalmaskodott a pallagi Tatár TC. A hajdúságiak Békéscsabán győztek simán, 19:2 arányban.

Tenisz - A Top Sport Budapest múlt heti, fölényes legyőzését követően újabb két mérkőzésen diadalmaskodott a pallagi Tatár TC. A hajdúságiak Békéscsabán győztek simán, 19:2 arányban. Egyesben Sabanov, Máthé, Tatár, Bellér és Léka, párosban pedig a Tatár-Máthé, a Sabanov-Almási és a Léka-Tácsik duó győzedelmeskedett.

 

A pallagi tenisz csapat legyőzte a Szegedet is

 

A másik összecsapáson a szegediekkel küzdöttek meg a pallagiak, a végeredmény 11:10 lett a javukra. A kieséshez közel került Szegeden még a szabálytalan labdahasználat miatt beadott óvás sem segített, a szép számú közönség biztatása mellett szoros, de könnyű győzelmet aratott a TTC. A győztesek egyesben Sabanov, Máthé, Tatár és Degrell voltak, párosban pedig a Sabanov-Bellér tandem.

A Tatár TC szerdán Budapesten kezdi a rájátszást az egyszer legyőzött Top Sport ellen, majd csütörtökön a jól igazoló Gyöngyöshöz látogat. Szombaton 11 órától pedig a döntő Pallagon a bombaerős MTK ellen lépnek pályára pallagiak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!