haon-sportoldal

2012.01.14. 17:17

Szilágyi a 2. helyen végzett a Vasas válogatón

Jól vívtak a Debreceni Kardvívó SE vívónői a szombat délután. Szilágyi Viktória nagyszerű vívással a 2. helyen végzett, de a többiek is kitettek magukért.

Jól vívtak a Debreceni Kardvívó SE vívónői a szombat délután. Szilágyi Viktória nagyszerű vívással a 2. helyen végzett, de a többiek is kitettek magukért. Szombat délután ismét első osztályú válogatót tartottak Budapesten. A budapesti Vasas termében Magyarország legjobb 17 év alatti vívónői gyűltek össze, hogy eldöntsék ki a legjobb közülük. A Debreceni KSE-t ezúttal 4 versenyző képviselte. Ahogy megszokhattuk mind a négy vívónőnk könnyedén jutott tovább a csoportjából. Leitner Dorka és Krajnyák Dóri a16 közé jutásért esett ki, a számukra magasabb korosztályban.

Horváth Fanni és Szilágyi Viki azonban vívhattak a 8.ba jutásért. Fanni ugyan jól vívott azonban nem sikerült a döntőbe jutnia. Szilágyi ekkor már nagyon magabiztosan vívott, és először könnyedén jutott a legjobb nyolc közé, majd a legjobb 4 sem jelentett neki akadályt. A nagydöntőért a válogatott kerettag, Fülöp Krisztina próbálta útját állni ezúttal sikertelenül. Viki nagyon imponáló vívással jutott be a döntőbe, ahol a BVSC sportolója, a válogatott Sétáló Mira állta útját. Viki a döntőben is nagyon jól vívott, ezúttal azonban Sétállónak kedvezett a szerencse.

Szilágyi nagyszerű teljesítményével a verseny második helyén végzett!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!