haon-sportoldal

2012.02.11. 21:09

Büntetőpárbajt hozott az utolsó Loki meccs

Labdarúgás - A nap második felkészülési mérkőzésén a cseh bajnokság reprezentánsa, a Slovacko volt a debreceniek ellenfele. Jól kezdett a DVSC, többet birtokolta a labdát, mint a csehek, de Farkas szabadrúgásán túl nem akadt komolyabb lehetősége.

Labdarúgás - A nap második felkészülési mérkőzésén a cseh bajnokság reprezentánsa, a Slovacko volt a debreceniek ellenfele.

Jól kezdett a DVSC, többet birtokolta a labdát, mint a csehek, de Farkas szabadrúgásán túl nem akadt komolyabb lehetősége.A félidő közepén percek alatt befújt a játékvezető két tizenegyest a Slovackónak, amelyek nem tűntek jogosnak, de az ellenfél ezzel mit sem törődött és máris 0-2 volt az eredmény.

A játékrész végére megrázta magát a Loki és Szakály egy gyönyörű lefordulás után egyenlített.

Újabb büntetők

A szünet után nem sokkal egyenlített a DVSC-TEVA: Szakály Pétert borították föl a tizenhatoson belül, a sértett lövését védte a kapus, de mivel a kapus túl korán elmozdult, ezért a bíró ismételtetett. Másodszorra azonban már nem hibázott a csapatkapitány és ezzel egyenlített a Debrecen.

A folytatásban próbálkoztak a cívisvárosiak, többet is birtokolták a labdát és újabb tizenegyeshez jutottak: Kulcsárt lökték fel az ötösön. A büntetőt Illés nagy erővel rúgta a kapu jobb sarka felé, de a kapus hárított!

A meccs vége teljesen a debrecenieké volt, sorra vezették a támadásokat, de az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!