HAON Sziréna

2008.12.10. 12:19

Keresztet állított a Jobbik Debrecenben: a misszió folytatódik

<p>Idén hatodik alkalommal állítja fel adventi keresztjét a Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt Debreceni Alapszervezete a debreceni Petőfi téren.</p>

Tavaly már felsorakozott a Magyar Gárda megyei szakasza is. Természetesen most is jelen voltak, fegyelmezett, határozott kiállásukkal jelképezve nem csak a karácsonyhoz kapcsolódó szeretetet, de az elszánt, nemzethez hű akaratot is; a rend akarását.

Furcsa módon sem a kellemetlen esőben megjelent félszáz érdeklődő, de a környéken elhaladó emberek viselkedésében sem volt látható a tőlük való páni félelem… Pedig ettől hangos a média, és erről beszél szakadatlan néhány ezért fizetett cigány vezető és „jogvédő”.

Ezen alkalommal színpadot is állított a Jobbik, hangosítás is segítette az üzenetek eljutását az emberekhez. A szónok Dr. Gyüre Csaba, a Jobbik alelnöke volt. Beszédében újfent kihangsúlyozta, hogy a globalizmus fogyasztói társadalmával a hit és a szeretet erejével vehetjük fel legelőször a küzdelmet.

Ez természetesen kevés ezekkel a sátáni erőkkel szemben, de karácsony közeledtével a krisztusi önfeláldozás és a megváltás jelképét kell felemelnünk. Elmondta, hogy a kommunista utódpártok és csatlósaik a rendszerváltás előtt is kíméletlen harcot hirdettek a hit és Isten ellen. A karácsony nem Jézus születéséről szólt, az ajándékokat nem a Jézuska hozta, hanem a télapó. Most sincs ez másképp.

A Szent Korona „micisapka”, a Szent Jobb az „tetemcafat”, az Árpád-sávos lobogó és a Turulmadár az fasiszta jelkép, és így tovább. Nap, mint nap gyalázzák nemzeti jelképeinket, hagyományainkat, hitünket. Ennek véget kell vetni! – mondta Gyüre Csaba. Legkésőbb 2010-ben, amikor a Jobbik bekerül a Parlamentbe, meg fogja kezdeni a politikai harcot is értékeink védelmében. Nemzeti oktatás kell, hogy tudják a fiatalok, hogy mit jelent magyarnak lenni. Igaz történelmet tanuljanak a hazugságok helyett.

Legyen tisztelete a tanároknak, oktatóknak. Beszédében kitért az Árulás Napjának negyedik évfordulójára is. A Magyar Parlamentnek 1990-ben talán nem azt kellett volna legelőször megszavazni, hogy mennyi legyen a képviselők fizetése, hanem közfelkiáltással, egyhangúan kellett volna feltétel nélkül megadni a magyar állampolgárságot valamennyi elszakított nemzettestvérünknek!

Ezt eleddig közösen mulasztotta el a pártelit; úgy tűnik, ez is a Jobbikra vár! Pillanatnyilag egyedül a Jobbik az a párt, amelyik nyíltan meghirdette a kíméletlen elszámoltatást, a tényleges rendszerváltozást és a rend helyreállítását. Ezzel kapcsolatban Gyüre Csaba kiemelte: zsákutca és egyre kevésbé megengedhető, hogy némely honfitársunk munka helyett segélyekből, vagy bűnözésből éljen!

Nem elfogadható, hogy hat, nyolc gyermek jelentse a megélhetést a munka helyett. A politika ebben is kudarcot vallott – mondta. A beilleszkedés legnagyobb akadálya éppen a politika, amelyik szándékosan tartja nyomorúságban a cigányságot – kevesebbért lehet megvásárolni a szavazatukat –, sőt a jelenlegi démoni hatalom jelenleg éppen a cigányokat használja arra, hogy egyrészt elterelje a figyelmet gyalázatos tetteiről, másrészt a feszültségek elviselhetetlenné fokozásával, egy senki által nem óhajtott etnikai összecsapás alkalmával - a többség védelmében bevezethessenek egy rendkívüli állapotot, amelyben tudvalevőleg törvényesen lehet korlátozni egyetemes szabadságjogokat.

Bárkit, bármikor lehallgathatnak, letartóztathatnak. Pártokat lehet megszüntetni. Bizonytalan időre el lehet halasztani a választásokat. Újságokat lehet betiltani, hazafias honlapokat lehet cenzúrázni. Embereket lehet eltüntetni. Vissza lehet hozni, meg lehet valósítani a kommunista-globalista diktatúrát.

Ezért is fontos és szükséges, hogy a napokban végre tárgyalóasztalhoz üljenek az érintettek. Mint ismeretes, néhány nap múlva megbeszélések kezdődnek a cigányság higgadtabb vezetői és a Jobbik elnöke, Vona Gábor részvételével. Reméljük, sikerül megtalálni azokat a sarokpontokat, melyekre egy valóban a cigányság érdekét szolgáló politikát lehet végre építeni a cigányok aljas kihasználása helyett.

Az alelnök úr beszéde után Szegedi Kálmán római-katolikus plébános szentelte meg a Jobbik adventi keresztjét. A kereszt tövében elhelyezett koszorú két gyertyáját Gyüre Csaba és Kulcsár Gergely debreceni elnök gyújtották meg. A kereszt vízkeresztig hirdeti Isten jelenlétét ebben az istentelenné tett világban. És a misszió jövőre is folytatódik! Biró László

  • Keresztet állított a Jobbik
  • Keresztállítás
  • Nem volt rendbontás a Jobbik demonstrációin
  • Miért lesz valaki a Magyar Gárdának a tagja?
  •  Video Video

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!