HAON Sziréna

2010.10.12. 11:11

Töltse fel videóját és nyerjen egy Wellness hétvégét!

<p>Hajdú-Bihar megye - Készített egy videót háziállatáról, gyermekéről, vagy látott valami érdekeset lakóhelyén, és sikerült levideóznia? Töltse fel videóportálunkra, és nyerjen egy Wellness hétvégét!</p>

Töltse fel Ön is videóját, és nyerjen!

Olyan videókat várunk, melyet gyermekéről, háziállatáról, vagy lakóhelyén valamilyen érdekes eseményről készített. A beküldők között egy Wellness hétvégét sorsolunk ki. Nincs más dolga, mint feltölteni egy Ön által készített videót, és regisztrálni a lap alján!

Ügyeljenek a következő szabályokra: nem tölthető fel egyéb magyar média jogvédett anyaga, továbbá pornográf jellegű, vallási csoportokat sértő provokatív felvételek sem!

Hogyan töltse fel videóját?

Először is nyissa meg a video.haon.hu oldalt, majd lépjen be! Ha eddig még nem regisztrált, itt a lehetőség!

Ha ez megtörtént, nincs más hátra, mint feltölteni a videót!

Kattintson a Feltöltés gombra, majd az Új videó-ra. A Browse-ra kattintva kiválasztja a feltöltendő videót. Ezután ad egy címet, megnevez néhány a videóra jellemző kulcsszót, ad egy rövid leírást, és ha még a pontos helyszínt is ismeri, azt is megadhatja! Ezután már nincs más, mint elmenteni a videót a Save gombbal!

Töltse fel Ön is videóját!

Jó szórakozást kíván a HAON szerkesztősége!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!