HAON Sziréna

2011.08.07. 10:13

Ez történt szombaton Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar - Nézze meg mi minden történt szombaton Debrecenben és Hajdú-Bihar megye más településein!

Hajdú-Bihar - Nézze meg mi minden történt szombaton Debrecenben és Hajdú-Bihar megye más településein!Örömzene mindenkinek a hajdúszoboszlói Dixieland Napokon

Hajdúszoboszló - A dixie zene kedvelői az idén 15. alkalommal szórakozhatnak a hajdúszoboszlói Dixieland Napokon. A háromnapos koncertsorozatot a Police Big Band nyitotta meg péntek este, de fellép még a Hot Jazz Band, a Jazz Steps Band, a Benkó Dixieland Band, a Molnár Dixieland Band és Illényi Katica is.

Csökmő (MTI) - A Hajdú-Bihar megyei Csökmő helytörténeti emlékeit rejtették a helyi református templom felújítása közben talált időkapszulák, amelyeket az iratok szerint 1927-ben helyeztek a templom tornyába.

Nemrégiben még azon morgolódtam e hasábokon, hogy városunk régebbi, s a másiknál jóval kisebb sétálóutcáján az időnként átguruló autók, biciklik és kerékpárok mellett néhány kutya is elállja a járókelők útját egy-egy üzlet előtt. Ha tudtam volna, hogy mindez kismiska ahhoz képest, amit a napokban tapasztaltam! Kenyeres Ilona jegyzete

Nádudvar (MTI) - Egy kisgyerek tologatja a játéktraktorát az előtérben, miközben egy John Deere típusú traktorral tolatást végeznek el az V. Lóerő(s) Napon, Nádudvaron.

Debrecen - Az elmúlt években jelentősen megnőtt a lakosság eladósodottsága, sokan több hitelt vettek fel, mint amennyit törleszteni tudnak. Annak érdekében, hogy a hitelfelvevők körültekintően dönthessenek, a Magyar Nemzeti Bank a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével közösen tájékoztatót készített a túlzott eladósodás kockázatairól.

Debrecen - „Isten szakállát mindenképpen szeretném megvalósítani” – mondja Olekszandr Bilozub díszlet- és jelmeztervező, aki jó évtizede Vidnyánszky Attila munkatársa. Madách műve 2012 márciusában látható majd a Csokonai Színházban Cserhalmi György, Trill Zsolt, Varga József, Szűcs Nelli főszereplésével.

Tegnap este 21.45-22.00 óra körüli időben Hajdúszoboszlóról is látható volt a meteor robbanás. Egy zuhanó fényes jelenséget figyeltünk meg északi ill. észak-nyugati irányból.

Nádudvar - A mezőgazdasági jelleget párosítja a modern technikával a Nádudvaron hagyományosan megrendezett Lóerő(s) nap, mely idén már ötödik volt a sorban.

Hajdúböszörmény - Csütörtökön az extrém sportolók versenyeivel és bemutatóival kezdődött Hajdúböszörményben az első ízben megrendezett, KEXX Fesztivál, melyen este már a zene vette át a főszerepet a Fürdőkertben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!