HAON Sziréna

2011.12.17. 11:46

Ez történt pénteken Hajdú-Bihar megyében

Nézze meg mi minden történt december 16-án, pénteken Hajdú-Bihar megyében!

Nézze meg mi minden történt december 16-án, pénteken Hajdú-Bihar megyében!

Összevonhatnák a Magyar Nemzeti Bankot és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét; megállapodott a kormány és a Bankszövetség a devizahiteles mentőcsomagról; az egyéni nyugdíjjárulék is az államhoz folyna be; hazai bankkártyák tízezreit tiltották le adatlopás miatt – az ember csak kapkodja a fejét a csütörtöki hírek hallatán. Szőke Tímea jegyzete.

Debrecen - Bevallása szerint hatalmas drukk dolgozik a művészben a Nagytemplom miatt.

Meg vannak bolondulva az emberek! – utalt a munkája sokaságára a közigazgatásban dolgozó egyik ismerősöm, majd a „megbolondulás” okával folytatta, miszerint karácsony előtt csak úgy özönlenek hozzá az elintézésre váró ügyiratok. Kovács Zsolt jegyzete.

Debrecen – A Csokonai Színház – a Szegedi Szabadtéri Játékokkal közösen – helyi kapacitásához, anyagi lehetőségéhez mérve eddigi legnagyobb volumenű produkcióját hozta létre a Mária című musical színpadra állításával. Az előadást mindössze két alkalommal játszottak a Főnix Csarnokban, melyre szinte minden jegy elkelt. S a siker sem maradt el…

Debrecen - Többek között mesével, zenével, tánccal, versmondással szereztek egymásnak és közönségüknek kellemes perceket a debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai és dolgozói a Vasutas művelődési központban csütörtökön.

Debrecen - Ezt mondta angolul az az ukrán cigaretta csempész, akit a Nemzeti Adó-és Vámhivatal debreceni pénzügyőrei az M3-as autópályán fogtak el.

Debrecen - Néhány hete beszámoltunk arról a 450 millió forintos uniós támogatású beruházásról, melynek segítségével majdnem teljes hosszában megújul a népszerű Zsuzsi Erdei Kisvasút pályája, és új végállomás épül Hármashegyalján egy többfunkciós épületben.

Debrecen - Változások várhatóak a Kamarai Törvényben is, nehéz lesz a tájékozódás, vékony lesz a banánhéj, amin elcsúszhatunk - mondta a főtitkár.

Hajdú-Bihar - Az akác egy része lefagyott, mégis, a tavalyihoz képest jobban sikerült az akácméz-termés megyeszerte.

Debrecen - Másfél évszázados jubileumát ünnepli a debreceni intézményes zeneoktatás.

  Mentők, tűzoltók és rendőrök sorakoztak fel a Debreceni Ítélőtábla előtt, ahogy a városi bíróság előtt is. Újra bombariadó van érvényben az összes debreceni bíróságon.

Debrecen - Egy órás, személyeskedésekkel tarkított vita után elfogadta a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat közgyűlése az Önkormányzat és intézményei gazdálkodásának első háromnegyed évéről szóló beszámolót.

Labdarúgás - A támadó bízik benne, hogy a jövőben elkerülik a sérülések.

Debrecen - Nehéz volt az idei év, de a gazdasági-költségvetési helyzetből adódóan a 2012-es adózási év még bonyolultabb lesz.

Debrecen - Az adózás rendjéről szóló törvény egyik új jogintézménye lesz a bizonytalan adójogi helyzet bejelentése - derült ki a Dr. Fazekas Jánosné Dr. a NAV Ászak-alföldi Regionális Főigazgatóság főigazgatója előadásából a MÁV konferenciatermében tartott pénteki adós szakmai napon.

Debrecen - Év végén, nagy változások előtt ülésezett a testület.

Debrecen - A debreceni vasútállomáshoz a rendőrség,  a mentők és a tűzoltók  is nagy erővel vonultak ki, miután egy bejelentés után bombariadót rendeltek el.

Debrecen - A minisztérium ismeri a problémát, de az arra adott válaszuk homályos.

Debrecen - A több éves hagyomány alapján a lángot a betlehemi Születés Templomából Bécsbe hozzák, majd magyar cserkészek utaztatják tovább. A napokban több európai országot ölel át ez a szép kezdeményezés. Az átadás hagyománya többek között azt jelképezi, hogy a békét és a szeretetet embertől emberig kell továbbítani.

Debrecen, 2011. december 16., péntek (MTI) - A rendőrség nem talált robbanószerkezetet a debreceni Nagyállomás, a repülőtér és a bírósági épületek területén; a vasúti forgalom péntek délután újra megindult, de jelentős késésekre kell számítani - közölte a rendőrség és a Mávinform az MTI-vel.

Eredményt hirdettünk egyik legnépszerűbb pályázatunkon pénteken, átadtuk az ajándékokat karácsonyi rajzversenyünk tizenöt legügyesebb alkotójának három kategóriában.

Nyíradony– Karácsonyi hangulatot teremtettek a nyíradonyi és aradványpusztai óvodások a zsúfolásig megtelt Harangi Imre Rendezvénycsarnokban december 16-án. a gálaműsorban mind a kilenc óvodás csoport fellépett.

Debrecen - Szerettük volna tisztázni, mi igaz a tulajdonosváltásra utaló szóbeszédből.  Hetek óta tartja magát ugyanis a híresztelés, miszerint hamarosan bezárhat a Cora debreceni áruháza.

Debrecen  - A cívisváros zenei életének egyedülálló évfordulója jegyében telik majd a 2012-es év, hiszen közel másfél százada kezdődött a megyeszékhelyen az intézményes zeneoktatás az egykori Debreceni Zenede megalapításával.

Debrecen -  Száztól is több alkotás érkezett a Napló kedvelt, karácsonyt megelőző rajzpályázatra, amit óvodásoknak, valamint az általános iskolások alsó és felső tagozatosainak hirdettünk meg.

Hajdúböszörmény -  December 17-án barátságos labdarúgó-bajnoksággal is felavatják az immár használatbevételi engedéllyel rendelkező új tornatermet a Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium területén.

Debrecen. Látszólag megállt az idő a Zsuzsi Erdei Kisvasút Faraktár utcai végállomásán, amely korábban – főleg hétvégéken – gyermekzsivajtól volt hangos. Hatalmas talpfakupacok és frissen fektetett sínek jelzik, nem állt meg az élet, sőt valami készül. Ezt nemcsak az elhagyatottnak látszó területen mozgó munkagép sugallja, hanem az óriási halomban odahordott kőzúzalék is.

Debrecen - A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszék dolgozóinak összefogásával 31 olyan rászoruló család részesülhetett karácsonyi élelmiszercsomagban, melyeknek tagja jelenleg is az intézmény kezelése alatt áll.

A 9. Regionális Simonyi Napok záró rendezvényét pénteken este tartották meg a Megyeháza Árpád termében.

Debrecen. Holló László-díjjal tüntették ki Sipos Zsófia festőművészt. Az idén nyolcvanesztendős alkotónak pénteken, debreceni műtermében adták át az elismerést a kurátorok.

Debrecen. A Kodály Kórus műsorát hallhatta a közönség pénteken a Nagytemplomban a Rotary Club Debrecen karácsonyi jótékonysági hangversenyén, az énekkar névadója születésének évfordulóján, Pad Zoltán vezényletével.

Debrecen - Év végi ünnepi műsorát mutatta be a Debreceni Hajdú Táncegyüttes pénteken a Kölcsey Központ nagytermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!