HAON Sziréna

2012.02.19. 10:22

Télűző farsangi mulatság Nyíracsádon

Nyíracsád - A nagyböjt előtti utolsó pénteken télűző farsangi mulatságra gyűlt össze a nyíracsádi Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskola apraja nagyja.

Nyíracsád - A nagyböjt előtti utolsó pénteken télűző farsangi mulatságra gyűlt össze a nyíracsádi Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskola apraja nagyja.A rendezvénynek a helyi művelődési ház adott otthont, melynek nagytermét zsúfolásig megtöltötték a szülőkből álló lelkes közönség és a fellépők csoportok. Fél háromkor Kabály Csaba a diákönkormányzat patronáló tanára köszöntötte a télűző mulatság részvevőit, majd kezdetét vette a parádés felvonulás.

„A tanulás rabjai”

A színes, bohókás, olykor meghökkentő jelmezbe bújt csoportok nagy sikerű, ötletes produkciókkal lepték meg egymást és örvendeztették meg a közönséget. Az elsősök természetesen az ábécé betűit mutatták be, színpadra léptek a gésák és szamurájok, az apró ördögök és a Karib-tenger kalózai.

Felsorakoztak Noé bárkájának állatai, megismerhettük a „tanulás rabjait”, és táncot roptak a busók is. A produkciókat a tanárokból és diákokból álló zsűri értékes ajándékokkal és persze tortával jutalmazta. A tombolasorsolást követően jó hangulatú discóban szórakoztak a diákok, és próbálták elűzni fergeteges jókedvükkel a telet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!