HAON Sziréna

2012.06.10. 10:02

Időközi választás Bárándon

Báránd - Időközi választást tartanak Bárándon vasárnap, azaz ma. Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a település képviselő-testülete március 26-ai ülésén, több erre irányuló kísérletet követően kimondta önmaga feloszlatását.

Báránd - Időközi választást tartanak Bárándon vasárnap, azaz ma. Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a település képviselő-testülete március 26-ai ülésén, több erre irányuló kísérletet követően kimondta önmaga feloszlatását.Dr. Kovács Miklós, a település jegyzője akkor lapunknak elmondta, hogy képviselői indítványra, minősített többséggel tette ezt a testület. Négy képviselő szavazott igennel az önfeloszlatásra, hárman (köztük Kiss Sándor /Fidesz-KDNP/ polgármester) nemmel voksolt.

A polgármesteri tisztségért hatan indulnak függetlenként, a hat képviselői helyért összesen 15-en versengenek: 13 jelölt függetlenként indul, míg a Fidesz-KDNP és a Jobbik egy-egy jelöltet állított.

Polgármester-jelöltek (független jelölt valamennyi)

1.) Kiss Sándor

2.) Koroknai Béla Sándor

3.) Dr. Kovács Miklós

4.) Majoros Csaba

5.) Makra Gergő

6.) Dr. Móri Antal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!