HAON Sziréna

2012.09.01. 15:26

Nézőpont: Vér nem válik…

<em>IV. Károly, az utolsó magyar király unokája, az utolsó magyar trónörökös, Habsburg Ottó fia, György tegnap leült mellénk, és a vöröskereszt ügyének fontosságáról beszélt egy meggyes rétes fölött szerkesztőségünkben. Először bennünket kínált körbe a mi cívis süteményünkkel, de egy falatnyi történelmet választottunk ehelyett.</em> Barak Beáta jegyzete.

IV. Károly, az utolsó magyar király unokája, az utolsó magyar trónörökös, Habsburg Ottó fia, György tegnap leült mellénk, és a vöröskereszt ügyének fontosságáról beszélt egy meggyes rétes fölött szerkesztőségünkben. Először bennünket kínált körbe a mi cívis süteményünkkel, de egy falatnyi történelmet választottunk ehelyett. Barak Beáta jegyzete.A hat nyelven beszélő háromgyermekes apa, a Magyar Vöröskereszt elnöke ugyanolyan elhivatottsággal közölte, hogy nem volt nyáron vérhiány, mint azt, hogy csodálja Magyarország vízkincsét, ígéretesnek tartja Unióbeli elhelyezkedését - mellette igazán kihúzhatja magát a magyar.

Hiába a számtalan nemzetközi kapcsolata, ő mégis itt él, ide születtek gyermekei, és szinte minden érdekli. Örökségét, aminek a választott hivatás melletti maximális helytállás a vezérelve, nálunk hasznosítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!