HAON Sziréna

2013.04.16. 09:12

Tiltott kéjelgő és bolti tolvajok őrizetben

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 15-én 8 személyt fogtak el, 11 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 1 főt körözés alapján. Megyénk közútjain egy könnyű és egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 15-én 8 személyt fogtak el, 11 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 1 főt körözés alapján. Megyénk közútjain egy könnyű és egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt. Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés - bolti lopás - miatt a Debreceni Rendőrkapitányság 3 személyt vett szabálysértési őrizetbe.

A debreceni járőrök 2013. április 15-én késő este egy személygépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek a debreceni Szent Anna utcán. Az igazoltatás során kiderült, hogy a 31 éves gépkocsivezetőt a Bíróság eltiltotta a járművezetéstől, és az is kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé. A sofőrt ezért előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

A hajdúhadházi rendőrjárőrök a 4 sz. főút közelében értek tetten 2013. április 15-én egy fiatal nőt, amint az arra haladó autósoknak integetett, részükre anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált. A tiltott kéjelgőt a rendőrök előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra és a hatóság elrendelte szabálysértési őrizetbe vételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!