erre mondják, hogy balek

2020.12.12. 07:05

Egy mőcsényi férfi kétszer ment be részegen a rendőrségre a fia autójáért

Egy 30 éves mőcsényi férfi részegen vezetett, ezért elvették a jogosítványát. Az apja kétszer ment be a rendőrségre, hogy elhozza a fia kocsijának kulcsait, mindkétszer részegen. Mivel másodjára autóval, az ő jogsija is ugrott.

Forrás: Shutterstock

A rendőrök december 8-án igazoltattak egy autóst Bonyhád-Börzsönyben. A 30 éves sofőrrel a szondát is megfújatták, ami pozitív értéket mutatott. További mintavételre bevitték a kapitányságra, ahol kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy részegen ült a volán mögé – írja az Origo.

Elvették a jogosítványát és az autója kulcsait is.

Fotó: Shutterstock

Még aznap este taxival elment a rendőrségre a férfi 56 éves apja, hogy elvigye fia autójának kulcsait és hazavezessen. Protokoll szerint az apával is megfújatták a szondát, ami pozitív lett, ezért nem adták neki oda a slusszkulcsot.

Másnap reggel a férfi újra bement a rendőrségre a fia kulcsaiért, de a szonda megint pozitív értéket mutatott, így megint nem tudta hazavinni a kocsit.

Amikor az 56 éves férfi elsétált, a rendőrök látták, hogy beül egy autóba és elhajt. Pár perc múlva megállították és újra megszondáztatták, ami megint pozitív lett.

Később ezt a mintavétel is igazolta, így az ő jogosítványát is elvették

és eljárást indítottak ellene azért, mert részegen ült volán mögé.

Borítókép: illusztráció / Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában