mi lesz ennek a vége?

2021.02.28. 05:50

Súlyos sérülés miatt feladhatja az egyik legnépszerűbb exatlonos?

Szabó Franciska még mindig reménykedik – de úgy tűnik, hogy második sérülése jóval súlyosabb, mint az előző volt.

Forrás: Instagram

A TV2 sportrealityjének egyik karakteres alakja Franciska, sokan imádják humora, közvetlensége, vitalitása miatt, sokszor rázta már fel a hitehagyott, épp összeomló piros csapatot, a Bajnokok erős bástyája volt heteken át. Nagyon jól áll a versenyben, eddig 56 százalékos az eredménye, pont úgy, mint Dóri, de lehet, hogy az újabb sérülés már a feladást is jelenti számára – teszi fel a sokakat érdeklő kérdést az Origo.

Fotó: TV2

„Olyan flow-ban voltam, hogy összecsuklottam, és csak utána hasított belém a fájdalom. Azért ordítottam, mert éreztem, hogy baj van... ijedtség volt. Kezdett erősödni a fájdalom, próbáltam nyugtatni magam, de emlékszem a mozdulatra... ott volt nagyon sok roppanás, recsegés, de még mindig abban reménykedem, nincs komoly gond„ – sóhajtozott a verseny után. A sérülésével mentő vitte kórházba, de később a villába szállították és kiderült, nagyon drukkol érte a csapata, kérdés elég lesz-e ez?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában