Bulvár-celeb

2023.11.08. 00:47

Gyanús fotók: Vajna Timi összejött Schwarzeneggerrel?

Már el is indult róluk a pletyka Hollywoodban...

Forrás: Vajna Tímea / Instagram

Arnold Schwarzenegger lassan tíz éve él kapcsolatban a nála 28 évvel fiatalabb gyógytornászával, mégis egyre több időt tölt együtt a híres magyar özveggyel, Vajna Tímeával - írja a Ripost

Vajna Timi 2017 februárja óta él az Egyesült Államokban, ahova még Andy Vajna feleségeként költözött. Az egykori modell eltökélt szándéka, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, ezért már a házassága idején is igen sok időt töltött a férje nélkül kint (Vajna közben itthon dolgozott), a jogszabályok szerint ugyanis egy évben több hónapot kell ott élnie, mint Magyarországon...

Képek a videóból: Timi jó felismerhető Schwarzenegger mögött 
Fotó: X17onlinevideo 

Timi élete 2019 január 20-án gyökerestől változott meg, amikor Andy Vajna váratlanul elhunyt a budapesti otthonában. Az akkor 36 éves özvegynek elképzelése sem volt, hogy mihez kezd az életével, Budapesten éljen vagy inkább maradjon Los Angelesben? A választása végül a tengerentúlra esett. Timinek nem volt egyszerű dolga, hiszen a barátai mind sok ezer kilométerre éltek tőle, a gyásztól megtörten még azzal is foglalkoznia kellett, hogy új életet és azzal együtt új baráti társaságot alakítson ki magának. A bajban a szerencse, hogy ott voltak neki Andy Vajna régi barátai, köztük Arnold Schwarzenegger is, aki a producer halála előtt megígérte, hogy vigyáz Timire, ha Andyvel történik bármi.

Sok időt töltenek együtt

Schwarzi betartotta a szavát, tényleg odafigyel Timire, ha szükség van rá, azonnal az özvegy rendelkezésére áll és mindent megtesz annak érdekében, hogy a magányos nő ne szenvedjen hiányt semmiben. Az internetezők szerint az utóbbi időben úgy tűnik, hogy talán egy kicsit többet is tesz, mint amennyit muszáj lenne... Hétfőn került nyilvánosságra egy YouTube videó, melyen azt látni, hogy Timi elkíséri Arnoldot az egyik Los Angeles-i bringás felvonulásra, aztán az egyik fitnesztermébe, biciklivel. A csapatot, amibe a híres színész, Timi, Arnold két testőre és még egy férfi tartozik, egy celebhírekre specializálódott internetes híroldal videózta le, azzal a felütéssel hogy ki lehet az a "dús" fiatal nő, akivel együtt sportol a világsztár? A választ mi magyarok tudjuk: Vajna Timi az, azonban az özvegyet Amerika szerte nem mindenhol ismerik fel.

Bár a szóbeszéd már szárnyra kapott, hogy esetleg több is lehet köztük, mint barátság, ezt az értesülést a világsztár ismerősi kategorikusan cáfolják, hiszen tisztában vannak vele, hogy Arnold szíve kizárólag Heather Milligan gyógytornászért dobog.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában