Bulvár-celeb

2024.03.09. 17:41

Meglepetés! Csuti és kedvese, Bianka emlékezetessé tette a születésnapi kiruccanást

A szerelmesek Dubaiban ünnepeltek, és nem is akárhogy!

MW

Szabó András Csuti és Sudár Bianka nagyon boldogok együtt

Fotó: Markovics Gábor

Csutinál nem is lehetne boldogabbat találni, és soha nem érezte még magát ilyen erősnek, mint most: karrierje csúcsán jár, és gyönyörű, fiatal kedvesével csodásan működik a kapcsolatuk. 

Szerelme, Sudár Bianka meglepetés születésnapot szervezett neki, majd repülőre ültette, és elvitte nyaralni. Titok volt a célpont, de mostanra kiderült, hogy Dubaiban landoltak - írja a Bors.

Csuti meglepetés születésnapot kapott szerelmétől
Fotó: Szabolcs László

Mesebeli szállodában laknak, és a születésnapi ebédet egy csodás étteremben költötték el. Itt pedig még egy nagy meglepetés is érte Csutit: étkezés közben ugyanis felköszöntötte az étterem személyzete.

Biankával közös fotót tettek ki a csodálatos napról, és olyan szépek ketten együtt, hogy valósággal záporoznak a gratulációk.

Hát ez a hely maga a csoda! Az 54. emeleten ebédeltünk, a kilátás sem volt rossz , de az ételek…atya ég. Soha nem etttem még ilyen finomat, mondjuk az is igaz, hogy a Krausz Gábor még nem főzött nekem. Külön köszönet, hogy az utazási társaság gondolt a szülinapomra és megleptek egy kis köszöntéssel, nagyon meghatódtam, köszönöm szépen!

 - írta posztjában Csuti. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában