Bulvár-celeb

2024.03.06. 22:01

Palvin Barbara luxusházától eláll a lélegzet

Palvin Barbara Hollywoodban vett házat, férjével, Dylan Sprouse-szal.

MW

Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A világ egyik legismertebb modellje, Palvin Barbara és férje, Dylan Sprouse több év együttjárás után végül tavaly nyáron házasodott össze Magyarországon. Már több közös otthonban is éltek együtt, hollywoodi luxusházukat két éve vették, és mindent saját kezűleg újítottak fel rajta. Palvin Barbara saját bevallása szerint festett, padlót csiszolt, bármit megcsinált, amit kellett. A végeredmény pedig fantasztikus lett.

Hungarian model Barbara Palvin (L) and Italian-US actor Dylan Sprouse arrive for Universal Studios' Super Nintendo World celebration event in Universal City, California, on February 15, 2023. The park offically opens to the public on February 17, 2023, and marks Super Nintendo World's arrival in the United States. (Photo by LISA O'CONNOR / AFP)
Palvin Barbara és Dylan Sprouse luxusháza egészen elképesztő
Fotó: LISA O'CONNOR / AFP)

Palvin Barbara luxusházától eláll a lélegzet

A ház egyébként 1700 négyzetméteres és eredetileg 1920-ban épült, és bár kívülről igazán szolidnak tűnik, két éve 18 millió dollárt fizettek érte, ma pedig már több mint 6,5 milliárd forintba kerülne.

Az egész házat átjárja a természetesség, a nappaliban a látványgerendák fölött is áramlik be a fény. Itt van egyébként egy kandalló is, amelyet különleges alkalmakkor csakis Dylan Sprouse gyújthat be.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse házában négy hálószoba és több gardrób is található - derül ki a Lakáskultúra cikkéből, amelyben rengeteg képet is láthatnak a házról.

A fürdőszobába Palvin Barbara kérésére egy óriási tükör is került. A házhoz gyönyörű kert tartozik óriási ősfákkal és egy fantasztikus úszómedencével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában