Krimi

2024.01.09. 09:14

Szokatlan intim ismertetőjel segíthet a Bicsérdnél elgázolt férfi azonosításában

Egy, a börtönökben is népszerű, péniszbe ültetett tárgy vezetheti nyomra a rendőröket.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Csütörtökön gázolta el a vonat Bicsérdnél  azt a férfit, akinek azóta sem sikerült kideríteni a személyazonosságát. Egy különös ismertetőjegy alapján próbálnak rájönni a rendőrök, hogy ki lehetett az elhunyt – írja cikkében a Bors.

A férfi rendőrségi körözési adatlapja alapján az elgázolt ember 166-170 centiméter magas volt, 61-70 kiló körül volt a súlya, fekete rövid hajat és borostát viselt. A megjegyzés rovat azonban egy igen szokatlan bejegyzést tartalmaz: 

Az ismeretlen holttest péniszén kb. 1,5 cm x 0,5 cm hosszúságú idegentest beültetés található.

A férfi nagy valószínűséggel úgynevezett péniszgolyót viselhet, ami a börtönökben igen népszerű a férfiak között.

Stohl András a börtönéveiről szóló könyvben beszélt például erről a kis implantátumról, ami a nők gyönyörét hivatott elősegíteni. Kiderült ugyanis, hogy a börtönökben bizony megszokott ennek a behelyezése. 

„Gondolom, kezdenek megkedvelni a rabok, mert már kaptam egy ajánlatot golyóra is. Nem kell megijedni, nem lelőni akartak, hanem plasztikgolyót ültetni a péniszembe. Ez egy sittes trükk, amitől állítólag isteni a szex a női partnernek” – árulta el a népszerű színész.

A börtönben általában fogkeféből készítik a behelyezendő golyót, amit aztán érzéstelenítés nélkül, egy kanál megélezett nyelével juttatnak be a pénisz bőre alá. Elképzelhető tehát, hogy az elgázolt, egyelőre ismeretlen férfi is börtönviselt lehetett, és ott készítették el neki ezt a beültetést, ami halála után az azonosításában segíthet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában