Élmény

2023.04.17. 14:43

Benedict Cumberbatch az Operaházban járt

Egy filmforgatás miatt Magyarországon tartózkodó Benedict Cumberbatch a Magyar Nemzeti Balett vasárnapi Don Quijote előadását tekintette meg.

Az előadás után az angol színész állva tapsolta meg a közreműködő művészeket, majd a színfalak mögött személyesen is gratulált a társulatnak.

Forrás: Magyar Állami Operaház

Fotó: Nagy Attila

A többek közt a Sherlock című tévésorozatból, a Kódjátszmából és a Doktor Strange-szuperhősfilmekből ismert angol színész a Magyar Nemzeti Balett vasárnapi Don Quijote előadását tekintette meg Melnyik Tatyjana (Kitri) és a Basil szerepében idén debütáló Kiyota Motomi főszereplésével. A tomboló sikert kiváltó produkció Benedict Cumberbatcht is lenyűgözte, aki állva tapsolta meg a közreműködő művészeket, majd a színfalak mögött személyesen is gratulált a társulatnak.

A Magyar Nemzeti Balett Don Quijote című előadását nézte meg az Operaházban Benedict Cumberbatch 2023. április 16-án
Fotó: Nagy Attila / Forrás: Magyar Állami Operaház

 Benedict Cumberbatch jelenleg az Eric című Netflix-sorozat forgatása kapcsán tartózkodik Magyarországon, amit várhatóan 2024 elején mutat be a streamingszolgáltató. Az előadásra a sorozat stábjának több tagja is elkísérte az angol sztárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában