Cél a Bajnokok Ligája

2023.09.07. 07:00

Ezért nem maradhatott Máté Csaba a Fradi edzője

A Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége Kubatov Gábor, a Fradi elnöke volt, aki Velkovics Vilmos műsorvezetőnek többek között kijelentette, hogy a csapat nem válik meg Máté Csabától – írja a Mandiner.

MW

Kubatov Gábor, az FTC elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A beszélgetés során Kubatov Gábor elmondta, hogy több héten át kereste Sztanyiszlav Csercseszov elbocsátása után a Ferencváros az új vezetőedzőjét. 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a héten jelentették be, hogy a jövőben a játékosként Bajnokok Ligáját is nyert szerb Dejan Sztankovics fogja vezetni a zöld-fehéreket. Velkovics Vilmos felidézte, hogy szerdán nyilatkozott először Sztankovics a magyar sajtónak. Ennek kapcsán Kubatov megjegyezte, hogy 

a remény megvan benne, hogy a Fradihoz legközelebb álló karakter lesz a klub vezetőedzői pozíciójában.

A csapat elnöke megjegyezte, hogy azt nem tudja, Sztankovics látott-e már élőben Fradi-meccset, de az biztos, hogy követte a Ferencváros teljesítményét.

Arra a kérdésre, hogy melyik ligában van a helye a Fradinak, az elnök leszögezte, hogy „egyértelműen a Bajnokok Ligájában”. Majd aláhúzta, hogy egy

olyan edző kell a Fradinak, aki BL-t akar nyerni

A teljes cikk a Mandiner oldalán érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában