A Kelet Színésze

2019.09.20. 19:30

Teljesült a vágya a Drága örökösök Józsijának

Varga Balázs és kedvese, Fruzsina nemrégiben kimondták a boldogító igent.

Balázs, aki két évvel ezelőttig a Móricz Zsigmond Színház társulatának tagja volt, azóta pedig szabad­úszóként dolgozik, 2017-ben olvasóink szavazatai alapján elnyerte a Kelet Színésze díjat. Egy akkor készült interjúban elmondta: 35 évesen már szeretne családot, szeretne révbe érni. Nos, teljesült a vágya, hiszen a nyíregyházi teátrumban megismert Fruzsi mára a felesége, és remélik, hamarosan háromtagúra bővül a családjuk. A szakmai sikerek sem kerülték el, hiszen egy ország ismerte meg a Drága örökösök Józsijaként.

Forgatásról érkezett

Az ifjú pár egy televíziós műsorban elmondta: Balázs tavaly június 29-én kérte meg szerelme kezét, és pontosan egy évvel később álltak oltár elé. Fruzsi egy Nyíregyházához közeli szalonban találta meg álmai ruháját alig egy héttel a lánykérés után, Balázs öltönye azonban csak a frigy előtt két nappal készült el. A szertartás a szabolcsi megyeszékhelyen volt, ahová a vőlegény egy budapesti forgatásról érkezett. A ceremónia után családi és baráti körben ünnepeltek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában