Nyíregyháza

2020.12.15. 09:27

Dalt ajándékozott MÁZS

Mészáros Árpád Zsolt egy saját szerzeményt adott elő az interneten.

KM

Mészáros Árpád Zsolt egy karácsonyi dallal kívánt boldog ünnepeket

Fotó: Ripost-Archív

A koronavírus-járvány miatt jelenleg nincs rá lehetőség, hogy színpadon is láthassuk kedvenc előadóinkat, így a Budapesti Operettszínház közösségi oldalán egy „adventi kalendáriumot” indított, melynek köszönhetően mindennap egy-egy meglepetéssel szolgálnak követőiknek. A kezdeményezéshez a nyíregyházi színész-énekes, Mészáros Árpád Zsolt is csatlakozott.

Várja a találkozást

Az oldalon eddig többek között Gubik Petra, Földes Tamás, Lévai Enikő és Nádasi Veronika is jelentkezett egy-egy videóval. MÁZS az adventi hangulat szellemében egy személyes üzenettel kívánt boldog ünnepet a rajongóinak, valamint előadott egy rövid részletet a Kenéz-Radics Gábriel zeneszerzővel közösen írt, Karácsony éj című dalából.

A videóban elmondta, hogy a dal azért is kedves a szívének, mert Rózsa lánya december 5-én született, így ez a hónap valóban az igazi csodát jelképezi számára. Hozzátette: már nagyon várja, hogy ne csak a kamerák előtt tudjon üzenni, hanem végre élőben, a színháztermekben is újra találkozhasson a közönséggel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában