ajajj

2020.12.09. 13:41

Pizzafutárnak állt unokájával Bódi Guszti

Betett a válság, futárként keresik a kenyerüket Bódiék.

Forrás: Bors

Guszti, a család feje úgy gondolja, ebben nincs semmi szégyellnivaló, hiszen az egész életükben becsülettel dolgoztak, és nem szeretnék felélni a megtakarításukat. Így ő maga is kisegíti a munkában unokáját.

Hónapok óta tombol a koronavírus-járvány, a jelenlegi helyzet mélyen érinti a szórakoztatóipart, a művészek, zenészek nagy részének egyáltalán nincs bevétele.

Van némi megtakarításunk, de azt nem szeretnénk elherdálni.

Az unokám bejelentette, hogy jelentkezik az egyik ételkiszállító céghez futárnak, mi pedig áldásunkat adtuk a tervére, mi több, én magam is rendszeresen segítek neki, hiszen sajnos bőven van szabadidőm – mondta a Borsnak Bódi Guszti, aki kifejezetten büszke a fiúra.

– Közölte, hogy szeretne sa­ját pénzt keresni, hogy ne kelljen a szüleitől vagy tő­lem kérnie. Mindig is arra neveltük, hogy húszévesen nem ülhet otthon – magyarázta a mulatós zene királya, aki személyesen is segít felnőtt unokájának.

Van, hogy akár 9–10 órát is az utcán kell töltenünk, de addig is együtt vagyunk.

– Ha például az unokám egy környéken több címet kap, akkor beülünk a kocsijába, és miközben ő az egyik házba becsenget, én viszem ki az ételt a másikba. Baseballsapkát és maszkot is viselek, de ha felismernek, na­gyon örülnek nekem – mo­solygott a családfő, aki annak idején maga is végzett fizikai munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában