zene

2021.03.25. 15:24

Amerikában is Ham Ko Ham-ra buliznak

A Ham Ko Ham legnépszerűbb slágere a tengerentúlra is eljutott.

KM

Az internetezők már ismerhetik a Hatásszünet nevű YouTube-csatornát, melyet két fiatal srác készít: Tomi és Máté egyik népszerű videósorozatában az Egyesült Államokban élő barátaiknak küldik el hazai előadóművészek videóklipjeit, akik rögzítik a reakciójukat. A széria legutóbbi adásában a BWS és a Honeybeast mellett a Ham Ko Ham egyik dalát mutatták meg az amerikai fiataloknak.

Népszerű sláger

A videóban a csatorna két házigazdája elmondta: a kommentszekcióban nagyon sokan kérték, hogy egy olyan műfajt is mutassanak meg a tengerentúli barátaiknak, melyet nem feltétlenül ismernek – a mulatóst. A választásuk végül az autentikus roma zenét játszó, Biriből származó tagokból álló Ham Ko Ham zenekarra esett.

Az amerikai fiatalokhoz az együttes egyik legnépszerűbb dala, az Ellopták a biciklim című szerzemény jutott el. A reakcióvideó a Ham Ko Ham tagjaihoz is eljutott: közösségi oldalukon megosztották a rajongóikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában