7 éve jegyezte el

2021.06.10. 07:19

Jön Győzőék esküvője!

Szabó Győző és Rezes Judit tizenhét év után hivatalosan is összekötik az életüket.

KM

Rezes Judit és Szabó Győző

Forrás: Ripost-Archív/Keller Mátyás

A nyírbátori színész és szerelme 2003 óta alkotnak egy párt, azóta két közös gyermekük is született. Nem siettették el az esküvőt, azonban most úgy tűnik, hamarosan kimondják a boldogító igent – írja a Ripost.

Még nincs dátum

– Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig volt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba, amibe minden pénzünket beleraktuk, akkor az volt a fontos, nem pedig az, hogy mikor lesz esküvőnk – mondta el Szabó Győző. A színművész elárulta, nem terveznek óriási lagzit: mindössze arra vágynak, hogy minden vendég érezze jól magát. A meghívottak között szerepel Rezes Judit 98 éves nagymamája is.

– Hatalmas öröm, hogy megérte a két dédunokája születését, jó lenne, ha ott lenne velünk a nagy napon és osztozna a boldogságban. Az biztos, hogy kis szertartás és kis buli lesz, de hogy pontosan mikor, még nem tudni, mert a járvány sok számítást keresztülhúzott már – fogalmazott a színésznő.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában