Nem unatkozik

2021.08.03. 07:54

A készülő klip már most durván meglepte Opitz Barbi rajongóit

A fiatal énekesnő kamerák előtt tölti az egész nyarat.

KM

Forrás: Instagram

Nem unatkozik mostanában Opitz Barbi: a folyamatos koncertezés mellett egymás után rögzíti az új dalokat. Legutóbb egy hónappal ezelőtt jelentkezett friss slágerrel, akkor Herceggel közösen énekelte fel a Barbi baba című szerzeményt.

Nincs megállás

A sonkádi énekesnő a közösségi oldalán mesélte el a rajongóknak, hogy csapatával máris újabb klipet készítettek: a következő dala Nem sírok többé címmel érkezik majd. A forgatásról néhány fotót is megosztott, melyekből kiderül, hogy a kisfilmben szokatlan külsővel láthatják az érdeklődők: jellegzetes göndör fürtjeit egy barna parókával fedte el.

Egyelőre még nem tudni, hogy a dalt mikor hallgathatjuk meg, bár úgy tűnik, várni kell a premierre. Barbi néhány hete árulta el, hogy Hasta la vista címmel is forgatott egy klipet, és eddig még azt sem mutatták be – így valószínű, hogy a korábban készített produkciót láthatja majd előbb a közönség.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában