Új klip!

2021.08.17. 07:27

Videó: Dadada – Ezzel a számmal robbantott Nemazalány és Sofi

Nemazalány és Sofi visszatér a könnyedebb hangvételű dalokhoz.

KM

Nemazalány és Sofi az új videóklipben

Forrás: Last Projekt Records

Bizonyára egy könnyen megjegyezhető címet keresett magának a két fiatal nyíregyházi énekesnő, amikor „Dadada” névre keresztelték el legújabb slágerüket. A dalhoz videóklip is készült, melyet már a közönségnek is megmutattak. Nem­azalány és Sofi párosa az év elején hatalmas sikert aratott az Üres szívek című dalokkal, mely az igaz barátság fontosságáról szólt, később pedig a Menedék és a Levegő hasonló stílusban az érzelmeket helyezte középpontba.

Sokan meghallgatták

A két fiatal lány korábban könnyedebb témákról is írt, a legújabb szerzeményükkel pedig visszatértek a lazább stílushoz: egy nyíregyházi szórakozóhely színpadán arról énekelnek, hogy a rajongóknak köszönhetően éppen szárnyal a karrierjük, de tudják, hogy még hosszú út áll előttük.

A Dadada a jelek szerint a közönségnek is tetszik, hiszen egy nappal a premier után a dalhoz forgatott kisfilm máris helyet kapott a legfelkapottabb hazai tartalmak között a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában