zene

2021.08.07. 09:01

Videó: szokatlan felállás – majmokkal zenél Szakos Andi

Az énekesnő egy tőle szokatlan műfajban is kipróbálta magát.

KM

Forrás: Youtube

Fotó: Bakos Zoltán fotográfus

Szakos Andrea még az év elején jelentette be, hogy többévnyi közös munka után elváltak útjaik a Karmapirin zenekar tagjaival. A tiszavasvári születésű énekesnő akkor úgy fogalmazott, hogy a jövőben sem fog eltűnni, számos meglepetéssel készül.

Egyik legújabb projektje, hogy a The HouseMonkeys formáció dalaiban énekel ­Aadyn művésznéven, a napokban pedig egy újabb közös szerzeményt osztottak meg a közönséggel.

Több projekt

A Free Your Love című dal már meghallgatható az együttes YouTube-csatornáján, és a hangzásvilággal a nyári bulik hangulatát idézi.

– Ez egy kicsit más zenei világ, mint az eddigiek, de ez is én vagyok! Szövegben, dallamban szabad kezet kaptam a két kis majomtól, így azért könnyebb volt ehhez a stílushoz igazodni – mondta el az énekesnő az új dalról közösségi oldalán. Andi azonban az utóbbi időben nem csak a The HouseMonkeys számain dolgozott: az Abrakazabra zenekarral is rendszeresen színpadra áll különböző rendezvényeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában