Nyíregyháza

2021.09.06. 16:15

A botoxhoz fordult segítségért Szabó Zsófi, de valami egészen más oldotta meg a problémáját

A nyíregyházi kötődésű sztár maga vallott a beavatkozásokról.

20200118 Budapest Szabó Gyula szoboravatás a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban a Klauzál Házban. Fotó: Vaskó Tamás (VT) Bors képen: Szabó Zsófi édesanyja Pálma

Forrás: MW-archív

Fotó: Vaskó Tamás

Szabó Zsófit három és fél éve heti szinten gyötörte a migrénes fejfájás. Sok mindent kipróbált, hogy megszabaduljon a fájdalomtól, de úgy tűnik, hogy a fülpiercing jelentette a végső megoldást – írja a life.hu.

A műsorvezető Instagram-oldalán számolt be arról, hogy bár ebben a módszerben hitt a legkevésbé, végül spontán kilövette a fülét. Ezután három napig brutális fejfájása volt, aztán egyszer csak megszűnt, és azóta csak „normál” fejfájásai voltak.

- Évek óta küzdök a migrénnel, már rengeteg módszert, gyógymódot kipróbáltam. Egy neurológus mondta, hogy talán a botoxolás működhet. Egy ideig nem mertem, aztán egy éve mégis elmentem. Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom; talán kevesebb alkalommal jött elő.

Ezt határozottan nem egy szépészeti beavatkozás volt, hanem orvosi módszer

- nyilatkozta régebben Zsófi a Blikknek, aki évek óta ádáz küzdelmet folytat a migrén ellen.

A műsorvezető migrénpiercingjét itt tudod megnézni.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/szabo-zsofi-miatt-szakitott-shane-tusup-5348594/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában