Sonkád

2021.10.27. 07:11

Merész húzás – Barbi stílust váltott

A sonkádi előadó több műfajban is szeretné kipróbálni magát.

KM

Forrás: youtube

Rengeteg rajongót szerzett Opitz Barbi, amióta 2016-ban megnyerte az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorát.

A fiatal énekesnő jellegzetes hangját sokan szeretik, legnagyobb slágerei többmilliós nézettséget értek el a YouTube-on, most azonban egy merész lépéssel teljesen új oldalról szeretné megmutatni a tehetségét.

Tetszik a rajongóknak

A sonkádi előadó hamarosan vadonatúj dallal jelentkezik, a Vélemény című szerzeményből már meg is mutatott egy rövid részletet közösségi oldalain. A megosztott felvétel mindössze néhány másodperces, azonban már ebből is kiderül a stílusváltás: Barbi az éneklés helyett ezúttal raptudásával szeretné elkápráztatni a közönséget.

Az énekesnő aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival az interneten keresztül, így az új dalrészletnél is kíváncsi volt a véleményükre. Sőt: azt is megkérdezte a közönségtől, hogy mikor szeretnék teljes terjedelmében is meghallgatni a rapszámot. A lelkes hozzászólások alapján minél hamarabb – így valószínűleg nemsokára egy videóklip is készül a dalhoz.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/a-tuzforro-szett-csak-egy-dolog-olyat-tett-barbi-amilyet-meg-nem-sokszor-5499764/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/gigadekoltazzsal-miniben-lejtett-tancot-opitz-barbi-video-5502173/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában