Nyíregyháza.

2022.01.21. 08:57

Együtt oltakozott anya-lánya

Muri Enikőék anya-lánya programként látogattak el az oltópontra.

KM

Forrás: MW-archív

Közösségi oldalán osztotta meg követőivel a nyíregyházi énekesnő, hogy már a harmadik koronavírus elleni védőoltást is beadatta magának. Sőt, Muri Enikő nem egyedül, hanem édesanyjával érkezett az oltópontra: a bejegyzésben úgy fogalmazott, hogy egyfajta anya-lánya programként erősítették meg a védettségüket. 

 

Tavaly is mesélt 

 

A Sugarloaf együttes front­asszonya már korábban is kifejette a rajongóinak, hogy szerinte „a védőoltás elengedhetetlen ahhoz, hogy újra normális életet élhessünk”. Az előadó tavaly tavasszal egy közel tízperces élő videóban tartott élménybeszámolót Instagram-oldalán, miután szülővárosában, Nyíregyházán megkapta az második vakcinát. Akkor köszönetet mondott azoknak az orvosoknak és ápolóknak, akikkel találkozott az oltóponton és minden kérdésére válaszoltak, valamint arra is felhívta a figyelmet, hogy akkor sem szabad megfeledkeznünk a maszkhasználat az egyéb higiéniás szabályok fontosságáról, ha már oltottak vagyunk.

Címkék#Muri Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában