Jamie Lee Curtis

2022.01.26. 08:11

Szüleire emlékezett a világhírű színész

Jamie Lee Curtis érzelmes hangulatban nosztalgiázott az Insta­gramon.

KM

Jamie Lee Curtis szülei többször házasodtak

Forrás: AFP

Édesapjáról, a mátészalkai szülők gyermekéről és Oscar-jelölt színészről, Tony Curtisről, valamint édesanyjáról, a szintén Oscar-jelölt színésznőről, Janet Leigh-ről posztolt közösségi oldalán egy régi családi fotót Jamie Lee Curtis. A fényképpel együtt néhány gondolatát is megosztotta a rajongókkal. 

Köszönet az életért 

– A húgom küldte a képet. Amikor néha váratlanul elém kerül róluk egy fotó, mindig rabul ejt a szépségük, a mély szeretetük és odaadásuk – írta a bejegyzésben Jamie Lee Curtis. – A szűk családomban tizenhárom válás volt, és ezért gyakran küzdöttem azzal a kérdéssel, hogy hova tűnik a szeretet? Csak néhány dolog emlékeztet arra, hogy én is szerelemből születtem, nem pedig neheztelésből, féltékenységből és haragból, amelyek megannyi csúnya válásnak a sarokkövei. 

A színésznő hozzátette: néha arról is könnyű megfeledkezni, hogy szülei nem csupán a legközelebbi családtagjai voltak, hanem olyan emberek, akiket az egész világon ismertek és szerettek, majd megköszönte nekik az életet és a szeretetet, amit tőlük kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában