Nemazalány

2022.02.05. 16:24

"Minden jó" - Ismét együtt Fanni és Karola!

Nemazalány ezúttal nem Sofival készített közös dalt.

KM

Forrás: youtube

A rajongóknak nem kell aggódniuk: a két nyíregyházi énekesnő, Nem­azalány és Sofi folytatja a közös munkát, azonban időnként szeretnek más előadókkal is együttműködni. Sofi Manuellel énekelt fel egy dalt, Nemazalány (Fanni) most Karolával vonult stúdióba. 

 

Régi barátság 

 

Az elmúlt években Karola több szerzeménye is milliós megtekintést ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon, a két énekesnő azonban nem csak a közelmúlt sikerei miatt talált egymásra. Már korábban is készítettek közös dalt – igaz, a Suttyó című nóta merőben más stílust képviselt, mint a napokban megjelentetett slágerük.

 

A lányok ezúttal Minden jó címmel rögzítettek egy számot, amelyhez videóklip is készült. A két előadó egy szakításról és az újrakezdésről énekel, Nemazalány pedig láthatóan nagyon büszke munkájuk gyümölcsére: közösségi oldalán elmondta, hogy imádja a dalt, és reméli, hogy a közönség is hasonlóan megszereti majd.

Címkék#nemazalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában