Sonkádi sütibaba

2022.03.27. 09:58

Így varázsolta le a bikinit Barbiról a tini srác! Leleplező videó!

Mint arról korábban beszámoltunk, a gyönyörű sonkádi énekesnő, Opitz Barbi alaposan felhúzta rajta magát - hozzátesszük, teljes joggal -, hogy valaki bevetve Photoshop tudását, fake meztelen fotót gyártott az egyik bikinis képéből.

Forrás: illusztráció / Instagram

Az Insta story-jában Barbi további infókat is megosztott az ügyről, köztük az ominózus videót, amiből az elkövető kinyerte azt a fotót, amit később a vetkőztetéshez használt.

 

"Anno egy 14 éves fiú szerkesztette le rólam a bikinimet! Most megint elővettétek ezt a képet, ne dőljetek már be, amúgyis látszik, hogy szerkesztett..." - írta Barbi, és megosztotta a leleplező videót is, amin látszik, hogy tényleg bikiniben és nem meztelenül volt akkor és ott...

Mivel az Insta story-ba töltött tartalmak csak 24 óráig érhetőek el, érdemes gyorsan rárepülni a vidire, míg el nem tűnik, itt tekinthető meg:
https://www.instagram.com/stories/opitz.barbara/2802695271109796534/?hl=hu

 

Barbi a meztelen képet előállító fiúhoz is szólt pár mondatot, többek között azt írta: 

 

Gondolkozz el azon, hogy erre mennyire lehetsz majd büszke, illetve a szüleit mennyire lennének büszke rá? Elfogadom a bocsánatkérést, de legközelebb gondolkodj, aztán cselekedj, ne legyen több ilyen...

 

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában