Nyíregyháza

2022.04.25. 07:44

A nyíregyházi punkegyüttes frontembere érte bármilyen áldozatot meghoz

A zenész úgy érzi, hogy kiteljesedett az apaságban.

KM

Pásztor István „Alvin” a műsorban

Fotó: MTVA

A nyíregyházi punkegyüttes, az Alvin és a Mókusok frontembere, Pásztor István „Alvin” az M2 Petőfi TV Magas és Mély című műsorának vendége volt a közelmúltban. A színpadon töltött közel harminc éve kapcsán Koltay Anna műsorvezető többek között a hullámhegyekről és hullámvölgyekről, valamint a sikere titkáról is faggatta. Sőt: arra is rákérdezett, hogyan hatott rá és a karrierjére, amikor apa lett. 

 

A családjáról is mesélt 

 

– Abszolút nem úgy kell gondolni egy gyerekre, mint egy akadályra, hanem sokkal inkább úgy, mint egy kiteljesedésre. A kisfiam egy olyan új utat jelentett az életemben, ami minden fölött állt: érte mindent félreteszek, amit csak kell, és érte bármilyen áldozatot meghozok – mondta el Pásztor István. A műsorban azt is elmondta, hogy szerinte mitől lesz jó egy házasság. 


– Minden attól függ, hogy az a két ember ugyanazt az utat járja, vagy pedig eltávolodnak egymástól az évek alatt. A szüleim például még a mai napig is kézen fogva sétálnak esténként – mesélte a zenész. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában