A tények makacs dolgok

2022.04.08. 11:54

Rosszul gondoltuk, hogy ByeAlex szabolcsi sztár

Az sem igaz továbbá, hogy kedvese Traubival takarta magát, valójában chilei chardonnay-t fogyasztott a szerelmespár.

Forrás: MW-archív - Bors / Illusztráció - shutterstock

Portálunkon április hetedikén jelent meg egy írás a fényeslitkei csalogányról és kedveséről, amelyről lapunk közösségi oldalán is megjelent egy bejegyzés.
 

A sokak által ismert ByeAlex kommentben igazította helyre állításainkat.

 

Forrás: Facebook

 

Eszerint kedvese nem Traubival takarta el a dekoltázsát, ahogy arra az instagramjukra feltöltött fotóból következtettük, hanem chilei chardonnay volt a pohárban. Szerkesztőségünk mindemellett a jövőben igyekszik elkerülni, hogy a „szabolcsi sztár” és a ByeAlex megnevezés egy mondatban szerepeljenek – szintén az énekes-dalszerző jelzésére.


ByeAlex felhívta továbbá arra is a figyelmünket, hogy jogtalan módon mutattuk be az instagramra feltöltött, általa kifogásolt fotót, amelyet kénytelenek vagyunk a szeléskörű tájékoztatás jegyében fotóreprodukciós eljárással bemutatni olvasóinknak:

Forrás: szon.hu fotóreprodukció

Szerkesztőségünk természetesen tudomásul vette a művész kifogásait, kérésre eltávolítjuk a szóban forgó bejegyzést, valamint ezúton is szeretnénk az érintettek elnézését kérni az okozott kellemetlenségekért.

 

Címkék#ByeAlex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában